Monday, March 25, 2013

fashionabla kvinna gick arm inya Nike Kängor

Det spelar ingen roll, hur som helst, det finns personer som spelar Hetu har planerat flera program, expandera tills alla känner till spelet ett visst sätt omfattningen av branden och munken. Inte oroa dra av utländskt bistånd och pengar. Men detta är inte en tillfällig, kampsport till personer med motsägelser hur lösa? Som en man för att slåss? Även om denna metod är bra. En klunk allierade och fiender är också en riktig man är, men problemet är att inte alla kan Xiao Feng som anden. Så Chen Xu öppnade ett bra huvud, ah, är avsiktligt en barnomsorg. nike air max medvetet ordna sin egen gräl med octupole, de hade en stor utmaning efter en runda offentligt Hetu munk Hem utmaning process ... inte två fortsätta att utöva vissa, men som de själva väljer en koreansk spel kanal drev efter att frenetiskt Shuafen!

Medan octupole långsammare. Endast Gaosi 58. Pågå till octupole mycket hjälplösa tom öppna i Hetu munk jord officiella hemsida att kasta in handduken. Fördelen med detta betyder är att efter alla spelare att spela spelet det finns en konflikt. Kommer att säga: nike air max 90 för att döda Gaolibangzi, titta på tiden som dödade! Måste säga, detta är en mycket bra idé. Eftersom fightingspel översvallande ilska är normalt, och du måste ha ett utlopp för den här gången, om två människor fortsätter att samla så kommer det alltid att finnas en förlorare, då partiet förlora mer Wohuo inte leder till en motsägelsefull desarmera. Men att döda Gaolibangzi då, det är en tillräckligt anledning att vara deprimerad release - naturligtvis nike air max Gaolibangzi att ge barn så inte konstigt folk. Men befälhavaren i huvudkanalen, rookie in i rookie kanaler alltid kunna hitta flera barns, Chen Xu sig skadlig stående bakom kulisserna för att främja de kinesiska spelarna till Korea träff vart han än går, han var på hemsidan en nedladdning - mindre än den koreanska servern eftersom vissa kontinentala nätet är anslutet agent klass röra.

Sedan de kinesiska spelarna i den koreanska spelplattform i en stor döda kvartetten, styrkan av höghållfast hugg kanal integral, och även kunna ta emot ettusen dollar i prispengar, är detta en bra affär!air max 90, Dessutom döda Gaolibangzi sånt här, men den koreanska spelare protesterar att de kinesiska spelarna för deras provokativa, men den kinesiska aktörer med lätthet - ni tillstånd {k} Detta för provocerande tillåtet {k} Också tillbaka? Detta leder Korea flera stora spelplattformar måste stängas från IP och port, men sånt här Tja, egentligen pediatrik på bara en halvtimme efter att de stängt porten, Hetu munk officiella webbplats uppdateras den koreanska spelplattform inloggning, mycket lätt att gå runt. Även Gaolibangzi fortfarande vill rekrytera, Chen Xu snabb ord på det förflutna: koreanska spelare inte vågade anta utmaningen, då finns det ingen kvalificerad att fortsätta spela spelet, kommer nästa lanseringen av plåstret bort spelet i den koreanska teckensnitt.

No comments:

Post a Comment