Wednesday, March 20, 2013

stora ljus söt flicka skönhetNike Air Force och kära historia

Så Chen Xu sade nike air max redo att börja, hur man startar? SONAR pistol i handen, Chen Xu, lite mer självförtroende, så jag kommer inte medvetet andel instruktörer billigare av enögd. Enögd instruktörer sneer förlorade Chen Xu kropp på platsen omedelbart förvandlas till en byggnad, Chen Xu, stående på kanten av fönstret, framför den enögde instruktörer figur, det enda ljud som kommer i luften: Spelet är nu officiellt du nike air max är i byggnaden för dem, och sedan titta på dig nike air max som kan lösas innan den andra sidan, att tillåta användning av någon metod och medel! Byggnader bakhåll. Chen Xu, stor känsla av spänning, Gee, det är inte riktigt CS? Varit att se en liknande scen i Hong Kong gangsterfilm inuti, som var slutligen egen erfarenhet. Chen Xu, kunde inte låta bli täckt med en explosion av spänning. Byggnad simulering bygga slagfältet är verkligen så gangster film, såsom Hong Kong och Taiwan.

Chen Xu genom fönstret och såg på byggnaden är inte stor, men det verkar många rum att se ut, och vet inte vid denna tid där instruktörer gömmer sig.nike air max 90, Chen Xu för att lära filmen på formen, fäst på väggen gick långsamt mot dörren, öppnade dörren, stack in huvudet försiktigt. Försiktigt titta runt, att ingen på båda sidor av dörren och gick mot väggen i en riktning. Detta är ett mycket spännande omgång katt och råtta, men de två personer inte vet vem som är katt och vem som är musen. Chen Xu lära kitty mot väggen för att gå framåt och steg för steg, av rädsla för att kom med lite ljud, medan {k} öron att lyssna rörelse runt då och då att titta tillbaka. Den av rädsla instruktörer i eget bakom. Kom till dörren av ett rum, Chen Xu, en hand greppa dörrhandtaget, tog vänster ekolod beväpnade män bord, tänkte actionfilmer, skruva dörrhandtaget, sparka upp dörren och knuffade status flyttar till dörren, hålla sonar pistol i huset!

Chen Xu inriktade snabbt fönster öppna skott, men det var redan för sent, när utomhustemperaturen plötsligt hörde ljudet av Boom Bang hård landning. Chen Xu och sprang till fönstren, dörren och huvudet ut och tittade, lämnade botten en skugga nu omedelbar blixt i windows instruktörer! Chen Xu såg. Bredvid varje lager av slipade fönster i denna byggnad har en omkopplare luftkonditionering, förmodligen bara ljudet boom instruktörer hoppa för att slå på ljudet, då air max 90 måste krypa längs fönstren. Chen Xu, som ligger på tredje våningen, och hoppa till nästa för fönster av minst tre meters avstånd, om Chen Xu, absolut inte hoppa, men hon inte bara hoppa, hoppa lätt önsketänkande. Chen Xu snabbt ut ur rummet, men ingen brådska att gå mot väggen och kom till toppen av trapporna. Även bristen på striden erfarenhet, men efter alla gangsterfilm sett mycket. Chen Xu vet hastigheten på instruktörer är definitivt redo sig ner.

No comments:

Post a Comment