Wednesday, November 20, 2013

wpmedya.comdelil ugg rea mdn1258

http://wpmedya.com/delil/ Wang ruttna ägg ilsket stämplat hans fötter, snabbt intill byn kommittén regissören, sade : Liu, stirrar dig i byn, en resa till byn ugg skor rea bråttom, låt inte dessa få hushållens täthet hjärta " som re - låt gänget packade måltid, som var byn från samhället spendera pengar på att anställa någon luffare som inte vettigt, och uggs rimligt ! Två - fas följs av en gäng Laizi byn, gick till byn regeringen. Även om många människor har starka tarmar, men kungen av ruttna ägg när du lämnar och säger, har det också varit en hel del människors öron ringer.

Vilken är din by ? Finns det något till byn gör ? I församlingen regeringens dörr, var två Laizi, Chen Yurong en fotgängare porten på framsidan av den gamle mästaren stoppas. Den södra Po Tsuen ugg stövlar uggs fåtal hushåll majs spade Young uggs ser Township ledare av problemet. Två Laizi sade med tillförsikt. Farfar fick antagligen vad instruktioner, som inte tvekade en bakläxa dem : Township ledare arbetar övertid igår, och nu finns det ingen tid att gå till jobbet, har du något att göra din by kadrer att spegla det !

Två Laizi ursprungligen något i luften, och nu till församlingen regeringen, inte ens dörren kan inte gå in, och mitt hjärta ännu mer Wohuo, då skriker högljutt. Omedelbart efter det att publiken också skrek : rätta, vilket är klockan tio, solen var på skinkorna uggs fortfarande sover, vilket Ungdomar som har skottade, inte uggs inte bryr sig ? Region är inte en signle skrek något tre betonar utbildning, sa låt kadrer politisk medvetenhet, och uggs det är så pedagogiskt ?

Topics related articles:

No comments:

Post a Comment