Friday, November 22, 2013

wpmedya.comdelil ugg skor oei680

Kanske kan den ha turen att hålla ett spår av psykologiskt, att efter allt, är den dagen, så mycket att antalet besökare till parken detta är vad som är vettigt, nattetid. Det kommer inte att hända nu. Oavsett hur du tror att tiden uggs. Hur som helst, oavsett om det är L Stad partiledningen, eller de provinsiella regeringschefer i avgift. Ingen på denna situation, orsakat tillräckligt med uppmärksamhet. Till den senare tragedin född av tid, och sedan ångra det hjälper inte ! Tragedi är klockan tio på kvällen livsmiljö, är det dags fyrverkerierna börjar tiden, är något farligt ställe dagen som hade dykt upp flera Yan Ze Seefeld stenvalvsbro.

Men på natten eftersom det finns många teaterföreställningar,ugg skor, besökare inte är mindre än det antal gånger under dagen. Även om festivalen Yan Zegong trädgård trädgård lampor, men det finns några mycket goda lokala ljusförhållanden. Det är i det här fallet, många av stenvalvsbro över trångt med turister, då den smala bron svårt att rymma flödet av människor genom så mycket, så några kroppen enda Li Bo turister i skrik, sprutas in i en under bron i mörker, föll i Yan Ze sjön. Med vissa människor hamnar i sjön, känslor av rädsla, omedelbart infekterade och fortfarande människor reser på bron.

Panik bland det växande antalet turister klämdes in i sjön,ugg australia, på grund av turister i panik, födelse stampede händelsen, många kvinnor och barn trängdes i Kul, föll till marken, aldrig kan öppna dina ögon. Även efter det, L kommunstyrelsen ledare, och får meddelandet J provinsiella länsstyrelsen hela ledarskap, har kommit fram till Yan Zegong park, organisera alla krafter massa evakuering, rädda offren, men eftersom det var, trots allt, på kvällen, spelar en roll i det är inte helt självklar.

Topics related articles:

No comments:

Post a Comment